Tietokannan päivitys

Sovellustietokantojen pitäminen ajan tasalla varmistaa, että tietokoneesi pysyy suojattuna. Tiedoston virustorjunta, Suojattu selaus ja virustarkistustehtävät käyttävät sovelluksen tietokantoja virusten ja muiden haittaohjelmien havaitsemiseen tietokoneestasi ja niiden vaarattomaksi tekemiseen. Sovelluksen tietokantoihin lisätään säännöllisesti uusia uhkia ja tapoja niiden torjumiseen, joten on tärkeää, että päivität ne säännöllisesti.

Kaspersky-sovellus lataa sovelluksen tietokannat, sovellusmoduulit ja uudet sovellusversiot Kasperskyn päivityspalvelimilta ja asentaa ne tietokoneellesi.

Huomaa: Päivitysten lataamiseen päivityspalvelimilta tarvitaan internet-yhteys.

Sovelluksen tietokantapäivitykset voidaan ladata jollakin seuraavista tavoista:

Ota käyttöön/poista käytöstä Kaspersky-sovelluksen tietokantapäivitysten automaattinen lataaminen

Tarkista Kaspersky-sovelluksen tietokantapäivitykset

Voit suorittaa sovelluksen päivityksen My Kasperskyssa. Saat lisätietoja sovelluksen päivittämisestä My Kasperskyssa My Kaspersky -tuesta.

Voit valita sovelluksen uusien versioiden automaattisen asentamisen, ilmoituksien vastaanottamisen uusista versioista niiden ilmaantuessa, tai kieltäytyä uusien versioiden asentamisesta.

Valitse mitä tehdä, kun saatavilla on sovelluksen uusi versio

Tarkista manuaalisesti sovellus uusien versioiden varalta

Voit myös tarkistaa, löytyykö sovelluksesta uusi versio, napsauttamalla kohtaa Tarkista uudet versiot sovellusasetusikkunan Päivitys-välilehdellä.

Päivityksen aikana sovellusversiota ja sovelluksen tietokantoja verrataan päivityspalvelimilla saatavana oleviin versioihin. Jos tietokantojen uusin versio on asennettuna tietokoneellesi, Päivitys-ikkunassa on viesti, joka kertoo virustorjuntatietokantojen olevan ajan tasalla. Jos sovelluksen tietokannat eroavat päivityspalvelimilla saatavana olevista, vain päivityksen puuttuvat komponentit ladataan ja asennetaan tietokoneellesi. Lisäävät päivitykset sovelluksen tietokantoihin vievät vähemmän aikaa ja vaativat vähemmän verkkoliikennettä.

Kaspersky-sovellus laatii päivitystehtävien tuloksista myös yksityiskohtaisen raportin, jota voit tarkastella Raportit-ikkunassa.

Tarkastele raporttia päivitystehtävästä